Administracions

Castellar expedientarà FCC pel servei de neteja

L’Ajuntament de Castellar del Vallès obrirà en els pròxims dies un expedient informatiu a Fomento de Construcciones y Contratas SA per diverses mancances detectades en la prestació del servei públic de neteja viària i recollida d’escombraries. Segons una auditoria efectuada recentment per l’empresa Gaia Serveis Ambientals, l’adjudicatària estaria incomplint les condicions establertes en el contracte. Es tracta d’aspectes relacionats amb la periodicitat de neteja dels contenidors i el servei d’escombradora sobre camió. Un cop incoat l’expedient, s’obrirà un termini perquè l’empresa pugui fer arribar els aclariments que consideri oportuns.

Segons ha explicat el regidor de Sostenibilitat i Medi Natural, Aleix Canalís, “les deficiències fan referència a la prestació de serveis, i no a la gestió econòmica, ja que en el cas de Castellar el servei es va adjudicar per un import fix”.

El contracte en qüestió té una durada de deu anys i és vigent des de l’1 de juliol del 2014. Està valorat en 1,76 milions anuals per la prestació dels serveis de neteja viària, recollida i transport de residus municipals i gestió de la deixalleria municipal.

La setmana passada l’Ajuntament de Barcelona va sancionar FCC amb una multa de 7,2 milions d’euros per incompliment del contracte de neteja i recollida de residus a la capital catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona