Administracions

Begur opta per congelar totes les ordenances

S’aplicarà el 2018 i es va aprovar amb el vot a favor de tots els grups municipals

L’equip de govern de Begur, ERC (Junts Begur-Esclanyà), Bloc Municipal i el PSC, ha optat per congelar les ordenances per al 2018. L’alcalde, Joan Loureiro, manté que es veuen amb força pressupostària per mantenir-ho: “Aquest any no toquem res; ens tornem a veure amb força per tornar a congelar-les”, destaca Loureiro, que recorda el compromís del govern perquè les ordenances quedin congelades durant tot el mandat.

L’acord es va aprovar sens cap vot en contra en el darrer ple municipal. Fins ara, l’únic increment durant aquest mandat ha estat la taxa d’escombraries, el 2017. Aquest increment es va fer en la domiciliària per poder compensar, segons l’alcalde, el nou sistema de recollida selectiva domiciliària porta a porta, la qual va passar de 180 a 200 euros anuals. “Però en general hi ha hagut una congelació des de bon principi i esperem arribar fins al final, si tot va com ha d’anar”, hi ha afegit Loureiro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia