Administracions

Obres a la plaça dels Comtes de Palamós

Els treballs avancen a bon ritme i ja s’ha retirat part del mur de formigó

Els treballs de millora de la plaça dels Comtes de Palamós, situada entre els barris de la Platja i de l’Eixample, continuen a molt bon ritme. L’actuació es va iniciar a principis de setembre, i ja s’ha portat a terme l’enderrocament d’algunes seccions del mur que separa la plaça de l’avinguda del President Macià, amb l’objectiu de reduir la seva altura per fer la plaça més visible des del carrer i no aïllar-la del conjunt.

Actualment ja s’han retirat els encofrats d’una part dels nous bancs que se situaran en aquest mur i per als quals s’han previst tres tipologies de seients. Hi haurà un tram purament de formigó, un amb el seient de fusta i un altre amb fusta i respatller. Precisament en els pròxims dies es començaran a instal·lar aquests elements. A més, a la zona de l’escenari, situat just al centre del mur, es col·locarà una barana metàl·lica per evitar caigudes.

El bon ritme de les obres també ha permès realitzar la millora del paviment de sauló de la plaça, sota la superfície del qual s’ha soterrat una malla mitjançant la qual poder evitar que brotin les herbes i, així, reduir els costos de manteniment.

Les obres també inclouen la substitució de l’actual enllumenat de la plaça, entre altres actuacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia