Administracions

Augment d’un 2,4% del pressupost de Vilablareix

Amb un total de 3,5 milions, s’hi inclouen inversions de 540.000 euros destinats a millorar edificis municipals

L’Ajuntament de Vilablareix va aprovar dijous el pressupost del 2018 amb els vots favorables d’ERC i les abstencions del PSC i CiU. El pressupost previst per a l’exercici del 2018 puja a 3.520.631,30 euros, el que representa un augment d’un 2,42%. L’alcalde, David Mascort, va definir el pressupost com a “continuista” i va dir que s’hi reflecteixen “les diferents accions de millora en la gestió, i per tant d’estalvi”. Va destacar que el pressupost manté la línia de treball que ha fet sempre l’equip de govern.

El pressupost inclou una despesa en inversions per valor de 540.000 euros que es destinaran a millores en edificis municipals, de mobiliari i carrers, la reforma del cementiri i compra d’eines i material per a la brigada.

El camp de futbol

La inversió més important d’aquest any serà la que es destinarà al camp de futbol. Es reformaran els vestidors i es faran unes grades. Dels 540.000 euros d’inversions, se’n destinaran 340.000 al camp de futbol. Pel que fa a les inversions emmarcades dins els PAES (plans d’acció per l’energia sostenible), una de les despeses més grans serà la de canvi de tot l’enllumenat públic del municipi a tecnologia led. També hi ha previst invertir 88.990 euros en una caldera de biomassa al pavelló. Els números aprovats també preveuen que el deute es vegi reduït fins a un 18% a finals d’any. En el ple també es va aprovar l’acord del pla local de prevenció de residus municipals, en què s’inclou treure a licitació el concurs d’escombraries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia