Administracions

Municipal

Pla de millora de voreres, a Torroella

L’Ajuntament inicia els treballs de supressió de barreres arquitectòniques definits al llarg de tres grans itineraris

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat els treballs del projecte de supressió de barreres arquitectòniques al llarg de tres itineraris, principalment a les escoles. L’actuació té un pressupost de 75.000 euros. Els treballs han de permetre eliminar el desnivell existent entre la vorera i la calçada en un important nombre de voreres del municipi, de manera que qualsevol persona, especialment gent gran, amb mobilitat reduïda o amb cotxets, pugui transitar-hi adequadament, sense cap dificultat.

Prioritat a les escoles

Els punts on s’actuarà estaran distribuïts al llarg d’uns itineraris que s’han definit resseguint els recorreguts més freqüentats per vianants. S’ha començat per l’eix que comunica el col·legi Guillem de Montgrí i la llar d’infants El Petit Montgrí, amb el CAP, pels carrers del Roser, Santa Caterina, Portal de Santa Caterina, passeig de l’Església, carrer de l’Església, carrer Hospital i carrer del Doctor Molinas. També s’han definit dos itineraris més: un segon, entre el tanatori i la plaça Quintana i Combis i l’Espai Ter, passant pels carrers Víctor Català, Figueres i Girona; i un altre, entre el polígon i la plaça de la Vila, passant per la carretera, el passeig i el carrer Primitiu Artigas. A part dels 75.000 euros que es destinaran al projecte de millora d’accessibilitat de voreres, l’Ajuntament destinarà aquest any una partida de 25.000 euros més per a inversions del pla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia