Administracions

municipal

serveis

La CJA decidirà sobre el rescat del servei de bar de la piscina cristinenca

La Comissió Jurídica Assessora (CJA), màxim òrgan consultiu per als contractes públics de la Generalitat, haurà de dictaminar sobre el futur de la concessió del servei de bar vinculat a l’explotació de la piscina municipal de Santa Cristina d’Aro i el camp de futbol. El consistori el vol rescatar i ha tramès l’expedient a l’ens, segons explicava ahir el fins ara concessionari, Joaquim Porta, que defensa que l’acord d’explotació és vigent fins al 2019 i el contracte preveia una pròrroga per una anualitat més. Per tot plegat, estudia presentar un recurs contenciós administratiu en cas que es consumi la rescissió.

L’alcalde, Xavier Sala (ERC), admetia el tràmit i hi afegia que també han consultat lletrats de la Diputació. Pel consistori hi ha hagut incompliments greus en la concessió, com ara en la puja dels preus públics aprovats, que va motivar queixes. Porta, en canvi, argumenta que van intentar, “sense resultat”, apujar les tarifes per combatre problemes amb usuaris incívics de fora del municipi, però que finalment les van ajustar als preus pactats.

En el rerefons del conflicte, per Porta, hi ha l’acord de fusió del club de futbol Cristinenc –en el qual el municipi vol delegar la gestió del servei– i el Llagostera. El concessionari es queixa que l’activitat futbolística en els darrers mesos ha anat a la baixa, en paral·lel als ingressos potencials per partits i entrenaments a la caixa.Sala diu que l’activitat futbolística no depèn del consistori i avança que han volgut cedir la decisió a un òrgan independent, encara que consultiu i no vinculant, per acatar el dictamen final. Porta, en canvi, es queixa dels desacords reiterats amb el consistori i lamenta que no hagin buscat la via del diàleg, fins i tot per arribar a un acord pactat de rescissió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona