Administracions

Bescanó tanca el pressupost amb superàvit

El 2017 es va cloure amb 372.295 euros positius i l’alcalde destaca la bona gestió

L’Ajuntament de Bescanó va tancar el pressupost del 2017 amb un superàvit de 372.295,69 euros, el que és un reflex de “la bona gestió econòmica”, segons diu l’alcalde, Pere Lluís Garcia, que també remarca la reducció del coeficient d’endeutament municipal, que s’ha situat a 45,23% –gairebé dos punts menys que un any enrere–. Amb aquest percentatge, el coeficient d’endeutament se situa en el nivell més baix des de l’any 201 i amb una previsió enguany de reduir-lo fins a 39,76%.

L’alcalde de Bescanó destaca que aquestes xifres posen de manifest “la tasca de control i rigor” que porta a terme l’equip de govern en l’àmbit pressupostari “sense deixar de prestar tots els serveis” que ofereix l’Ajuntament.

Quant al pla d’inversions per al 2018, es destaca que es realitzaran totalment amb recursos propis, sense haver de demanar inicialment cap nou crèdit bancari.

El pla inclou inversions per un valor de 843.667,60 euros i hi destaca el projecte d’urbanització de la zona sud-oest del municipi, pressupostat en 1.640.000 euros. Les inversions d’enguany estan destinades a l’estalvi energètic, l’asfaltatge de carrers, la consolidació de la zona esportiva i milloraments en els parcs infantils. El govern municipal també preveu adquirir un nou vehicle de neteja viària i implementar sistemes de seguretat i videovigilància en indrets estratègics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia