Administracions

Els veïns de l’oest d’Olot trien les inversions

Voten entre els set projectes que aspiren a 100.000 euros del pressupost municipal

L’espai fluvial del riu Fluvià, la popular muntanya Pelada i la millora i la creació d’espais verds i d’esbarjo són les principals propostes que se sotmetran a votació dels veïns dels barris del Pla de Dalt, Mas Baix, el Cassés, el Xiprer, les Planotes, Vivendes Garrotxa, Montolivet, Desemparats, l’Eixample Malagrida i la Caixa en el marc dels pressupostos participatius de l’Ajuntament d’Olot. En total, estan cridats a votar un total de 6.351 veïns d’aquests barris del sector oest de la ciutat i la dotació total és de 100.000 euros.

Els set projectes finalistes són la millora del camí vora el riu, un nou tram de bici carril i tallers de reparació de bicicletes, l’adequació d’itineraris a la muntanya Pelada, la millora i revitalització de les places petites i la creació de grans places i parcs i projectes per a joves i culturals a tots aquests barris. La votació va començar divendres passat i s’allargarà fins al dia 27 d’aquest mateix mes. Els veïns que vulguin votar s’han de registrar al lloc web de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat introduint el seu DNI i la data de naixement. Llavors podran votar. La votació només es pot fer per internet. Hi ha un equip de suport que visitarà els diferents sectors per ajudar les persones a votar. En cas de qualsevol consulta o dubte, l’Ajuntament ha habilitat el telèfon 972 27 91 01 per resoldre’ls.

L’any passat va ser el torn dels barris de la zona est de la ciutat: Batet, Bonavista, Pequin, Les Fonts i Sant Roc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia