Administracions

El govern andorrà transfereix als comuns 1,8 milions recaptats de la taxa de vehicles

Andorra la Vella percebrà 529.362,09 euros, mentre que Escaldes-Engordany n'ingressarà 325.192,24

Ordino i Canillo són les poblacions que percebran menys diners

El govern d'Andorra transferirà als comuns 1,8 milions d'euros corresponents a la recaptació de la taxa de vehicles del primer semestre del 2010. Aquesta transferència ve fixada pel reglament de la taxa, segons el qual cada Comú ha de percebre la meitat de la recaptació del gravamen.

Les dues parròquies més poblades percebran gairebé la meitat de la recaptació del primer semestre de l'any corresponent a la recaptació de la taxa de vehicles: Andorra la Vella percebrà 529.362,09 euros, mentre que Escaldes-Engordany ingressarà 325.192,24 euros per aquest concepte. Encamp obtindrà 280.161,04 euros; la Massana, 249.491,08, mentre que la parròquia de Sant Julià de Lòria percebrà 229.597,10 euros. Les parròquies que obtindran menys ingressos per la recaptació de la taxa de vehicles seran Ordino, amb 108.785,58 euros, i Canillo, que en percebrà 82.151,64.

En total, el govern transferirà als comuns 1.804.740,75 euros. Ho fa en compliment de l'article 10 de la llei qualificada de delimitació de competències als comuns, del 4 de novembre de 1993, que estableix que cada Comú participa en el producte de la taxa per tinença de vehicles, de recaptació governamental, en funció del nombre de vehicles que estiguin donats d'alta en el registre del govern, en el moment de cada facturació, i amb el seu titular resident a la parròquia corresponent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona