Administracions

Lloret no vol canviar de lloc l'oci nocturn aquest mandat

El regidor de Turisme diu que no tenen “ni la capacitat ni la gosadia” de demanar als empresaris aquest canvi

L'Ajuntament de Lloret de Mar descarta que s'impulsi un canvi de lloc de les discoteques, com a mínim durant aquest mandat, segons va confirmar ahir el regidor de Turisme, Joan Gou. El canvi de lloc està inclòs en el pla operatiu turístic de Lloret, en el qual es recullen les iniciatives que es van consensuar entre els sectors empresarials del municipi i l'administració, però Gou va dir ahir –com ja havia defensat anteriorment– que no només no es pot obligar els empresaris a canviar de lloc els seus negocis, sinó que s'ha exagerat el seu impacte en la imatge negativa que pugui tenir Lloret. “No deixa de ser una part important de l'actiu econòmic de Lloret, sort en tenim que el sector nocturn està concentrat a la riera i que fora d'aquesta zona la pacificació és total”, considera el regidor.

Per Gou, el debat del possible trasllat de les discoteques “no hi és” i, en tot cas, es consideraria si els empresaris del sector ho proposessin perquè ho veiessin positiu. “Ha de ser una demanda que vingui del sector empresarial, nosaltres no tenim ni la capacitat ni la gosadia de fer-ho”, va considerar. D'altra banda, el regidor va anunciar que arran de la bona recepció que va tenir la jornada Repensa Lloret de Mar sobre el model de ciutat, l'Ajuntament ha decidit contractar un dels ponents, Toni Puig, perquè lideri un grup d'experts (encara per definir) que faci propostes per millorar la ciutat. “Ens posarem a treballar ja en el tema de la marca turística de Lloret i en el relat amb què volem que s'identifiqui la ciutat”, va dir Joan Gou, que va avançar que s'impulsaran propostes culturals. Un dels compromisos que s'han pres en aquest sentit és donar més impuls al concurs de fotografia MontPhoto, que va avançar que tindrà més recursos en la propera edició.

LA FRASE

Ha de ser una demanda que vingui del sector empresarial, nosaltres no tenim ni la capacitat ni la gosadia de fer-ho
Joan Gou

Confien en fons europeus per tapar la riera

Un altre dels projectes recollits en el pla operatiu i que es va aprovar redactar en l'últim ple és cobrir la part final de la riera, per la mala imatge que dóna. Tot i que el projecte encara no s'ha començat, tothom dóna per fet que el cost de cobrir el tram final seria molt elevat. Per això una de les possibilitats seria aconseguir fons europeus mitjançant el pla operatiu. De moment, però, s'haurà de treballar per veure si és un projecte viable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia