Administracions

La CUP critica el sou que es vol posar Ballesta

Avisa que l'increment és d'un 28% més del que cobrava Anna Pagans

La CUP-Crida per Girona s'ha posicionat, en un comunicat fet públic ahir, en contra la voluntat de CiU, al govern, de fixar el sou del nou alcalde, Albert Ballesta, en 75.000 euros anuals. La regidora Laia Pèlach ha criticat que la proposta de CiU “és totalment desafortunada tenint en compte el context social i econòmic”, i perquè “no s'adiu en absolut a l'evolució de la mitjana salarial catalana dels darrers anys”. A més, la CUP considera del tot inacceptable que l'augment sigui d'un 28% respecte al sou que cobrava Anna Pagans (PSC) fins al 2011, tenint en compte que Carles Puigdemont (CiU) no tenia sou assignat de l'Ajuntament pel fet de ser diputat al Parlament. En aquest sentit, la CUP-Crida per Girona ha recordat que tant en el cartipàs del 2011 com en el del 2015 es va optar per congelar les retribucions dels regidors, la qual cosa representa que la quantitat que perceben els càrrecs electes no puja des del 2007.

Nou cartipàs

A més, la CUP-Crida per Girona ha anunciat que la setmana que ve farà públic el seu posicionament respecte a la proposta de cartipàs presentada per l'equip de govern, que està previst que es debati al ple municipal el divendres que ve, 19 de febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia