Administracions

municipal

oci

Platja d'Aro reuneix els sectors per la ‘flash mob'

L'alcalde es va trobar ahir amb una representant de l'operador Ruf Reisen

Un treball a dues bandes i pràcticament en paral·lel ha començat per regular les activitats al carrer a Castell-Platja d'Aro. L'alcalde, Joan Giraut, va mantenir ahir una reunió a porta tancada amb una representant de l'operador turístic Ruf Reisen, empresa responsable d'oferir entre les seves activitats la de la flash mob que va desencadenar una onada de pànic dimarts a la nit. Precisament Ruf Reisen, organitzador de la flash mob, va emetre fa uns dies un comunicat oficial en què demanava disculpes per la situació que es va crear a la població.

Avui, Giraut i membres del govern es trobaran amb representants de les cambres de comerç, la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm), així com representants de diversos sectors de l'hoteleria i la restauració.

Activitats al carrer

La Cambra de Comerç de Sant Feliu i Palamós es va oferir a fer de mediadora per acostar solucions entre els diversos agents. Precisament, Joan Giraut, el dia després dels fets, es va mostrar r ferm i contundent, i va advertir que l'Ajuntament seria inflexible per evitar que es puguin fer activitats al carrer sense cap tipus d'autorització. Encara més, l'alcalde ja va anunciar aquesta reunió destacant que es parlaria amb els agents per tenir més cura amb els paquets turístics que s'ofereixen al municipi, molts dels quals ja vénen contractats des del punt d'origen a través d'agències i operadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia