Administracions

Municipal

El secretari de la Paeria espera adjunt fa un any

La plaça d'adjunt al secretari general de l'Ajuntament de Lleida fa un any que està bloquejada i no hi ha encara cap termini per poder cobrir aquest lloc de treball municipal que reclamen tots els grups i, sobretot, el mateix secretari general a causa del gran volum de feina.

La causa d'aquesta demora és que la plaça ha de ser d'habilitació nacional i, per tant, necessita el vistiplau de la Generalitat. L'administració catalana, segons fonts de la Paeria, encara no ha emès l'informe preceptiu per aprovar i crear la plaça per Lleida. Les mateixes fonts indicaven que potser el govern espera per formalitzar un paquet més ampli de designacions de funcionaris d'habilitació nacional i això fa que s'ajorni.

El ple del setembre del 2015 de l'Ajuntament de Lleida va aprovar canviar la plaça de cap de l'assessoria jurídica per la d'adjunt a la secretaria general i que aquesta vacant fos ocupada per un funcionari d'habilitació nacional. La mesura es va aprovar amb els vots favorables del PSC i C's, el rebuig de CiU, ERC i la Crida i les abstencions del PP i el Comú. L'acord es va traslladar a la direcció general d'Administració Local de la Generalitat i encara no hi ha resposta.

El col·lapse a la secretaria és important perquè a la feina habitual s'han sumat les demandes d'informes o requeriments jurídics dels grups municipals, que ara són set.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia