Administracions

pressupostos

solidaritat

Sabadell tria entre 46 projectes per repartir un milió

La partida pressupostària es votarà entre el 6 i el 18 de setembre

Quaranta-sis són els projectes presentats per entitats i col·lectius sabadellencs que aspiren a repartir-se el milió d'euros del pressupost del 2017 destinats pel govern quadripartit d'esquerres de la capital vallesana a la participació de la ciutadania. Les propostes, que van des de la construcció de rampes per fer més accessible el barri de Can Rull fins a la transformació del pàrquing del Vapor Turull en un espai per als veïns del centre, passant per la millora d'espais relacionats amb escoles, fer arribar l'artteràpia a nens amb malalties greus i a les seves famílies o la renovació de l'Skatepark de Sabadell, ja es poden consultar al web de l'Ajuntament i es podran començar a votar entre el 6 i el 18 de setembre.

A banda d'exposar els projectes al vestíbul de l'ajuntament, es preveu fer una presentació pública el 8 de setembre en què participaran la ciutadania i les entitats que han presentat les idees. Durant la festa major, aquest cap de setmana, també es col·locaran veles informatives a la plaça Doctor Robert i a l'Eix Macià per potenciar la participació de la ciutadania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia