Medi ambient

Camprodon bat rècords de recollida selectiva

El percentatge de selectiva va arribar l'any passat a un 54% del total

L'índex de recollida selectiva d'escombraries a Camprodon ha passat en dos anys d'un 34,8% a un 54% del total recollit, un percentatge que supera en 15 punts la mitjana catalana, que és d'un 39%. La xifra es va registrar el febrer d'aquest any, en el marc de la campanya Repte de ReSíClar.

Les dades es van facilitar divendres en la presentació a Camprodon de la pel·lícula El repte, en què es descriu el procés de conscienciació entre els ciutadans, sota el guiatge de l'actor Quim Masferrer. L'acte va tenir lloc al saló de sessions de l'Ajuntament, amb la presència de desenes de veïns i del director de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC), Josep Maria Tost, a més de l'alcalde i regidors.

Inicialment, Camprodon s'havia proposat arribar a un 60% de selectiva, però, tot i haver-ne quedat a sis punts, el percentatge aconseguit s'ha considerat tot un èxit. Tost va felicitar els camprodonins “per la receptivitat, per la capacitat de transformar unes males dades en unes bones dades, per haver assimilat i interioritzat hàbits que sens dubte ja no marxaran”.

LA XIFRA

20
punts
percentuals va augmentar la recollida selectiva de Camprodon entre el febrer del 2014 i el febrer del 2015.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia