Medi ambient

La caça major deixa 90.000 euros al Cadí i a l’Alt Pirineu

La subhasta dels permisos de caça en àrees públiques i privades de les reserves nacionals de caça del Cadí i de la Cerdanya-Alt Urgell d’aquest any deixaran més de 90.000 euros a les arques dels propietaris. S’han presentat 235 ofertes per a 99 permisos. “Se n’han adjudicat 91 a les dues reserves nacionals de caça del Solsonès, el Berguedà, l’Alt Urgell i la Cerdanya, d’acord amb un aprofitament racional d’un recurs natural”, remarquen fonts del Consell Comarcal. A la reserva del Cadí s’hi han adjudicat 37 permisos d’isard selectiu propietari, 6 permisos d’isard trofeu propietari, 5 permisos de cabirol trofeu propietari i 2 permisos de cérvol trofeu propietari. I a la reserva Cerdanya-Alt Urgell s’hi han adjudicat 25 permisos d’isard selectiu propietari, 7 permisos d’isard trofeu propietari, 3 permisos de cabirol trofeu propietari, 1 permís de cérvol trofeu propietari i 5 permisos de cérvol selectiu propietari.

Han quedat deserts 6 permisos d’isard trofeu propietari i 2 de cabirol trofeu propietari de la Reserva Nacional de Caça del Cadí, que es vendran, per tant, per adjudicació directa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia