Medi ambient

Embolic a Vidreres per la venda de plàtans de Mas Flassià

El grup municipal de Vidreres Som Tots-Esquerra Republicana (VST-ERC) va denunciar la venda i el trasplantament en un viver d’un centenar de plàtans situats al parc de Mas Flassià. El portaveu del grup, Eduard Adrobau, va recordar que “els plàtans del parc de Mas Flassià tenen un component històric perquè els primers veïns de la zona els van plantar i han esdevingut un espai socialitzador i un lloc esportiu, familiar i festiu”.

Han comptabilitzat fins a 113 arbres arrencats, que han sumat a la denúncia de la tala de cedres i pins de fa un temps.

Per la seva banda, Jordi Camps, alcalde de Vidreres (CiU), explica que l’actuació forma part d’una acció de millora de parcs i jardins, reutilitzant els arbres i obtenint ingressos per al poble per poder plantar noves espècies en altres espais. Camps comenta que “els plàtans es plantaran a 7 i 10 metres de distància entre ells perquè puguin créixer de manera horitzontal”.

L’alcalde també remarca que es tracta d’una actuació general per millorar les zones verdes del poble i que “en cap cas es vol destrossar un parc ni malvendre’n els arbres, sinó dignificar-lo”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia