Medi ambient

El govern de Quart vol millorar el sanejament

L'alcalde diu que faran la connexió de tot el municipi a la depuradora

L'alcalde de Quart, Pere Cabarrocas, es proposa ordenar el sanejament de les aigües brutes al municipi. Els treballs se centraran sobretot a connectar la Creueta a la depuradora. “Es dóna el cas que la depuradora, que està a la Creueta, rep les aigües brutes de tot el municipi, menys del lloc on està situada. Això no pot ser”, considera l'alcalde. Assegura que endegaran converses amb l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) per resoldre aquesta situació, que considera “una anomalia”. L'acció anirà més enllà de la Creueta, ja que també es vol connectar els habitatges del disseminat entre Quart a la Creueta i Palol d'Onyar al col·lector que va fins a la depuradora. Pel que fa a aquestes actuacions al disseminat, ja se n'ha endegat alguna, diu. El propòsit és continuar executant-les totes progressivament. Cabarrocas alerta a més que hi ha una dotzena de punts d'abocament d'aigües residuals als rius. Recorda que ho han denunciat “periòdicament”, i assegura que es repararà tan aviat com sigui possible: “Ja hem visitat amb l'inspector de l'ACA aquests punts, i ara toca arreglar-ho de seguida.”

Més enllà d'aquestes actuacions, el govern que encapçala Cabarrocas es proposa donar una empenta a la redacció del projecte de construcció de l'institut Nou de Quart, i atendre una demanda de la Unió Esportiva Quart per fer un camp de futbol 7 a la zona esportiva. A més de donar suport a les entitats locals, diu que esmerçaran esforços a millorar els manteniments de les infraestructures municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona