Medi ambient

El ple a Torroella insta l'Estat a actuar a Griells

Tots els grups del consistori aproven un text per reclamar una inversió l'any vinent

Tots els grups municipals del ple de Torroella de Montgrí i l'Estartit van aprovar ahir al vespre una moció en què insten el govern de l'Estat a incorporar una partida econòmica al pressupost de 2016 per elaborar i executar el projecte de recuperació de la platja dels Griells i el seu passeig marítim. En cas que no s'inclogui, també demanaran a tots els grups polítics amb representació al Congrés que votin a favor d'esmenes que prevegin que les obres tirin endavant. L'esborrany del pressupost de l'Estat presentat pel PP pel 2016 només assigna una partida de 600.000 euros per al conjunt del litoral gironí, uns diners que pels grups del consistori són “del tot insuficients”.

Els veïns han protagonitzat diverses manifestacions en previsió que, a més, a la tardor la desprotecció del litoral s'agreugi amb els temporals. Però l'alcalde, Jordi Cordon, encara espera que el rebin al ministeri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia