Medi ambient

Manolo García i Carles Francino, premis Ones

El cantant Manolo García, pel seu compromís amb el medi ambient, i el periodista Carles Francino, “per haver desenvolupat una carrera professional irreprotxable durant més de 35 anys”, seran dos dels onze premiats en l'edició d'enguany dels premis Ones Mediterrània, que convoca la Fundació Mare Terra, amb seu a Tarragona i presidida per Ángel Juárez. La gala de lliurament dels guardons tindrà lloc el 3 de juny, al Teatre Metropol. Els premis, que enguany arriben a la vint-i-dosena edició, distingeixen persones, col·lectius o institucions que potencien iniciatives en defensa i millora del medi ambient, la solidaritat, la cultura, els drets humans i el desenvolupament social.

El palmarès d'aquesta edició també inclou Carlos de Hita, tècnic de so especialitzat en la natura; el ballador i coreògraf de flamenc Francis Núñez; “l'arquitecte social” Santiago Cirugeda; les bodegues Torres, que sustenten la seva empresa en les energies renovables; la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia; Modesto López, fundador d'Ediciones Pentagrama; Aureli Tubilla, creador del projecte solidari Fiateh del Tarragona Handbol Club; el cabildo d'El Hierro, perquè aspira a l'autosuficiència energètica, i el govern de les illes Balears, “per plantar cara a la crisi energètica i crear una alternativa basada en la sostenibilitat”, segons Juárez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia