Infraestructures

La cobertura de la pista de l'escola Cusí costa 215.954 euros

Les obres estan adjudicades a Hierros Bueno i estan a punt de començar

Ja s'ha signat l'acte de replanteig

El sector de l'Olivar Gran serà d'aquí a uns anys el nou espai d'infraestructures esportives de la ciutat. El nou pavelló de la ciutat de Figueres està previst que s'instal·li en aquest barri, però abans s'haurà construït un nou equipament cobert, el que es farà pròximament a la pista poliesportiva de l'escola Joaquim Cusí. El procés públic de contractació dels treballs ha anat fet la seva via al llarg de l'estiu.

A principis del mes de setembre es va formalitzar l'adjudicació de les obres de construcció de la cobertura de l'actual pista poliesportiva de l'escola Joaquim Cusí de Figueres. S'hi havien presentat tres empreses i va guanyar el concurs Hierros Bueno SL, empresa a la qual es van adjudicar els treballs per un preu de 215.954 euros, una concessió que va suposar una rebaixa de 23.395 euros respecte al preu calculat de cost, que era de 239.949 euros.

L'acte de replanteig s'acaba de signar i, segons asseguraven ahir fonts de l'Ajuntament de Figueres, es compta poder començar les obres just la setmana vinent.

L'estructura que servirà per cobrir la pista es preveu a dues altures. Hi cabrà una pista de bàsquet de 26 x 15 metres i una altura mínima de 7 metres. Es tancaran les cares nord, est i oest de la coberta per evitar la influència de la tramuntana sobre el recinte esportiu.

La cara nord es tancarà completament, i la cara est i l'oest es tancaran en un 50% de la seva superfície. La cara sud queda completament oberta, donant continuïtat a l'espai esportiu amb el pati descobert al sud.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia