Infraestructures

Aena destina un milió a millorar l'aeroport

Aena ha posat a licitació un expedient d'assistència tècnica que inclou la redacció del projecte i el control i la vigilància durant les obres de l'edifici Terminal de l'aeroport de Reus. El primer dels lots, per un import de 257.000 euros, té un termini d'execució de catorze mesos, mentre que el segon, de 831.400 euros, s'ha de dur a terme en 27 mesos. Aquest és el primer pas que fa l'ens aeroportuari per millorar les instal·lacions de l'aeròdrom reusenc. Ahir, però, Aena no va donar gaires detalls sobre l'abast de les obres. “L'actual projecte de millora es realitza amb l'objectiu d'atendre la demanda de trànsit actual i futura i de millorar la qualitat del servei al passatger i l'operativitat de l'aeroport”, van indicar des d'Aena. D'aquí que s'hagi realitzat un estudi sobre les necessitats de l'edifici Terminal, amb l'objectiu de cobrir-les amb vista al 2030. “Es tracta de disposar d'unes instal·lacions eficients, que compleixin uns estàndards de qualitat i que siguin compatibles amb la resta d'instal·lacions de l'aeroport”, hi va afegir l'ens.

Després d'arribar a un màxim d'1,7 milions de passatgers el 2009, l'aeroport va anar perdent passatgers fins a situar-se en els 700.000, l'any passat. Enguany, però, la tendència torna a ser positiva, quelcom que fa que Aena hagi iniciat el procediment per remodelar les instal·lacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia