Infraestructures

Set dies amb un carril d'accés a Olot, a la Canya

Carreteres refà el paviment entre la Rodona i l'A-26

Obres, fins dimecres

El tram viari entre els giratoris de la Rodona i el d'accés a l'autovia A-26 (eix Pirinenc Olot-Besalú) d'Olot, un dels accessos principals de la ciutat, té des d'avui i fins dimecres vinent un sol carril de circulació. L'empresa Arico Forest hi està duent a terme els treballs de millora del paviment d'aquest tram de la carretera C-63 per encàrrec de la direcció general de Carreteres de la Generalitat. L'administració catalana és titular d'aquest tram de carretera fins al giratori de l'autovia, que ja és de titularitat del govern espanyol igual que l'eix Pirinenc que continua cap al Ripollès des d'aquest punt pels túnels del Capsacosta.

Tot plegat forma part del programa de manteniment de carreteres de la Generalitat.

Mentre durin els treballs, els vehicles es desviaran per la carretera de les Tries i l'avinguda de les les Mates, al polígon del mateix nom. Durant aquest període, la millor alternativa per als conductors que surtin d'Olot per accedir a l'autovia serà per la carretera de les Tries direcció Sant Cosme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia