Infraestructures i serveis

Interès dels veïns sobre el pla Costa Brava de Blanes

El començament de les obres del pla parcial Costa Brava a Blanes, fa una vintena de dies, ha despertat l'interès dels veïns, segons es va comprovar dimarts en una reunió al local de l'associació veïnal de La Pedrera-Carretera de Lloret. La seva presidenta, Rosa Garcia, troba que el desenvolupament del sector podria significar un incentiu tenint en compte que hi ha d'haver tres locals comercials.

Un centenar de veïns van voler saber de primera mà com els afectarà el projecte d'urbanització. Els responsables municipals van atendre les preguntes dels assistents i van donar explicacions sobre el projecte. La primera fase, valorada en cinc milions, abraça de la rotonda de Mas Borinot fins a l'escola Sa Forcanera. Hi eren presents tres regidors de l'equip de govern –Pepa Celaya (PSC), Juanjo Navarro (CiU) i Albert Sanz (ERC)–, el coordinador de Territori i Urbanisme, Narcís Sicart; l'enginyer en cap, Artur Fenollosa, i dos representants de la policia, l'inspector en cap, Joan Garcia i el sergent de Mobilitat i Seguretat Viària, Paco Rodríguez.

Canvis en la vialitat

Les obres cobriran el curs de la riera, entre Mas Borinot i la Riera Alta, així com les tres rieres de cabdal més petit que travessen el pla parcial: Mas Guelo, Mas Palou i Residencial Vistamar. Quan acabi la primera fase, d'aquí a un any, l'avinguda Joan Carles I podria passar a ser de direcció única, entre altres canvis viaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia