Infraestructures i serveis

La segona fase de l'asfaltatge del vial del port de Palamós, l'any vinent

Un cop finalitzi la renovació de l'asfaltatge del vial del port de Palamós –la ronda de l'Est– entre la carretera de la Fosca i el carrer Roqueta, Ports de la Generalitat i el consistori emprendran l'any vinent una segona fase dels treballs. El gerent de Ports, Joan Pere Gómez; l'alcalde, Lluís Puig, i el regidor d'Urbanisme, Jordi Pallí, van visitar ahir els treballs, que l'empresa de la Generalitat sufraga en un 60% i el municipi en el 40% restant. La fórmula es repetirà en successius convenis, en espera d'acabar de concretar si la resta de l'artèria s'aborda del tot l'any vinent o si es divideix en dos exercicis.

Puig va destacar que els treballs, tot i la pluja, segueixen la planificació prevista i el tall, que fa desviar provisionalment els vehicles pel sector de la Fosca, s'acabarà divendres.. L'alcalde va valorar la predisposició de Ports, en ser una infraestructura sotmesa a la pressió del trànsit pesant dels vehicles que carreguen i descarreguen mercaderies. Gómez, per la seva banda, va avançar que la temporada de creuers començarà el 27 d'abril, amb la primera de les 40 escales i 40.000 passatgers previstos aquesta temporada. La perspectiva d'activitat creuerística per al 2018, va dir, és “encara millor”. I va lloar la “feina conjunta” des de Ports i el municipi per atraure noves rutes i companyies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia