Infraestructures i serveis

trànsit

afectacions per obres

Inici d'obres al giratori de Llofriu amb l'ull posat en la Setmana Santa

Els treballs que la Generalitat fa a la C-66 s'han d'acabar a l'estiu, però l'alcalde demana una solució provisional a l'abril

Els preparatius per a la construcció de la nova rotonda d'accés al nucli antic de Llofriu, al tram inicial de la carretera C-66 a Palafrugell, van arrencar dilluns amb la delimitació dels terrenys per on s'ha d'ampliar la calçada, la senyalització de les obres i els primers moviments de terres. El projecte, reivindicat llargament pel municipi i adjudicat per la Generalitat al setembre de l'any passat per 428.000 euros, havia quedat encallat fins ara pel procés d'expropiació de les finques afectades.

La durada estimada de les obres és d'uns quatre mesos, de manera que l'alcalde, Juli Fernández, confiava ahir que s'acceleri i pugui estar pràcticament acabada al juny.

Accelerar per a l'abril

L'altre repte immediat per a la mobilitat, històricament molt conflictiva en períodes de vacances i amb puntes de 23.377 vehicles diaris a l'agost, és la proximitat de la Setmana Santa, d'aquí a tot just un mes. Fernández avançava ahir que negociarà perquè el ritme d'execució de les obres prevegi alguna “solució provisional” per als dies festius de l'abril, com ara pavimentar i senyalitzar parcialment la calçada del giratori per donar el màxim de fluïdesa al trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia