Infraestructures i serveis

Més de cent metres de nova tribuna a l’estadi de l’Olot

Les obres es poden afrontar amb una aportació de l’Ajuntament i de la Federació Catalana de Futbol

S’aprofiten també per habilitar un nou accés al sector dels antics vestidors

L’estadi municipal de futbol d’Olot tindrà aviat 150 nous metres lineals de tribuna. Aquesta nova infraestructura tindrà una capacitat per a 300 espectadors. És una obra que es du a terme en espera de si arriba el moment de tirar endavant una ampliació i millora d’aquest estadi, on juga els seus partits el primer equip de la Unió Esportiva Olot, que estarà una temporada més a segona divisió B.

Aquesta actuació dotarà l’estadi d’un tram més de tribuna entre l’actual i la zona dels antics vestidors, és a dir, cap al sector del Riudaura. Ha de servir també per habilitar una nou accés a les instal·lacions i descongestionar així els accessos principals els dies de partit. Aquestes obres costen un total de 50.000 euros. L’Ajuntament d’Olot hi ha fet una aportació de 30.000 euros, la Federació Catalana de Futbol n’hi ha posat 17.000 més i la resta, el club, que presideix Joan Agustí.

De fet, aquesta actuació es pot considerar una de les diverses fases que l’Ajuntament amb ajuts econòmics externs haurà d’afrontar per renovar i ampliar l’estadi. L’objectiu, segons el projecte redactat el 2013, preveu ampliar la capacitat fins als 6.000 espectadors. Per això, però, cal que la Unió Esportiva Olot es mantingui a segona B, categoria que va recuperar el curs passat després de perdre-la l’anterior.

En el marc d’aquest projecte, l’Ajuntament d’Olot ja va construir uns nous vestidors i una zona d’atenció a la premsa. Ho va fer amb un nou edifici rere la tribuna principal, que connecta amb el terreny de joc amb un túnel i un accés sota aquesta mateix tribuna.

La renovació de l’estadi, doncs, avança a poc a poc.

LA XIFRA

300
places
de tribuna noves tindrà l’estadi municipal de futbol de la capital garrotxina amb la nova estructura

Un nou espai per al futbol formatiu

L’Ajuntament d’Olot va enllestir l’any passat la construcció de dos camps de futbol de gespa artificial a la ciutat esportiva del Morrot. És un espai dedicat al futbol formatiu, tot i que els jugadors del primer equip de la Unió Esportiva Olot també s’hi entrenen. En aquest cas, l’Ajuntament hi va invertir 1,7 milions d’euros. Entremig dels dos camps, hi va fer construir un edifici de serveis amb vestidors, espai de magatzem i una zona de bar. Els camps del Morrot estan a pocs metres de l’estadi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.