Infraestructures i serveis

La CUP critica el govern per la tala de la C-32

La diputada Natàlia Sánchez dona suport als opositors a les obres de l’autopista

El grup de la CUP-Crida Constituent al Parlament de Catalunya va voler donar suport ahir al matí als opositors de l’autopista C-32 entre Tordera (Maresme) i Lloret de Mar que vol executar la Generalitat. La diputada figuerenca Natàlia Sánchez va ser ahir a Lloret i va criticar “la política de fets consumats” del departament de Territori i Sostenibilitat i l’empresa Abertis.

Juntament amb regidors de la CUP de Lloret i Blanes –no formen part del ple– i de Malgrat de Mar i Tordera (Maresme), Sánchez va lamentar que la Generalitat i Abertis executin els treballs a Sant Pere del Bosc, entre altres punts, sense tenir “l’actitud de prudència” que pertocaria –va dir– pel fet que el començament del primer projecte va ser suspès de manera cautelar pel TSJC –ara el govern n’ha enllestit un altre.

A tocar d’una màquina que forada la soca dels arbres, que Sánchez i altres integrants de la C-32 van intentar aturar, l’exedil de Figueres va recordar que la setmana passada havia interpel·lat al Parlament el conseller Damià Calvet, de qui va criticar que hagués vinculat l’augment del risc d’incendi amb l’oposició dels detractors, va dir. Sánchez també va recordar que l’abril del 2016 en una consulta ciutadana a Blanes i a Lloret l’oposició a la infraestructura s’havia imposat.

Fonts d’Aturem la C-32, integrada a la plataforma SOS Costa Brava, critiquen que la Generalitat i Abertis defensin el perllongament i no millorin el trànsit rodat entre Blanes, Lloret i Tordera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona