Infraestructures

Quart elimina una de les barreres arquitectòniques del centre del municipi

La plaça del carrer Aparejador Antonio Monzó serà totalment accessible després d'unes obres que costaran 382.821,58

La plaça del carrer Aparejador Antonio Monzó serà totalment accessible després de la construcció d'una rampa que permetrà salvar les escales. Les obres, que ja estan en marxa, suposen una inversió inicial de 382.821,58 euros i es prolongaran durant cinc mesos. Amb aquesta actuació, l'Ajuntament de Quart elimina una de les escasses barreres arquitectòniques que queden al centre urbà. Els treballs impliquen el tancament, des d'ara mateix, de la plaça i la presència d'un itinerari alternatiu per als vianants perfectament assenyalat.

També van a millorar-se els serveis i les infraestructures, amb un canvi de paviment que impedeix els esvarons; plantada d'una illa verda amb arbrat i plantes aromàtiques; ampliació de l'enllumenat púbic amb fanals de baix consum; renovació de les xarxes d'aigües i sanejament; instal·lació d'una illa ecològica amb contenidors soterrats enfront de l'entrada principal el col·legi Sagrado Corazón.

L'eliminació d'aquesta barrera suposa un pas més en la creació d'un poble accessible per a tots, objectiu que ja ha merescut el premi Reina Sofia d'Accessibilitat Universal i nombrosos reconeixements. I també implica la culminació de les obres de modernització del carrer citat i de la contornada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.