Infraestructures

El govern de Bellreguard renuncia a més d 400.000 euros per a infraestructures

Jaume Ascó, amb la seua signatura ha consumat la barbaritat de fer efectiva la renuncia i els socialistes denuncien la dolenta gestió d'aquest equip de govern

El govern del PP de Bellreguard renuncia a la subvenció anunciada per la Diputació i la Generalitat que havia d'aplicar-se al Pla d'Instal·lacions Esportives (PID) rebujant així més de 400.000 € de finançament ja aprovat per a la construcció del pavelló cobert.

L'Alcalde de Bellreguard Jaume Ascó, amb la seua signatura ha consumat la barbaritat de fer efectiva la renuncia a la subvenció del Pla d'Instal.lacions Esportives dotada en 404.479,23€ així com la seua construcció, demostrant la poca capacitat de gestió del seu equip de govern, complint-se d'eixa forma les sospites que des de ja fa algun temps tenien els socialistes de Bellreguard'aquesta localitat de la comarca d ela Safor.

Una gran estafa

A més a més i després de tants anys, el Pla Camps s'ha demostrat una gran estafa que sols ha beneficiat a uns quants pobles i a uns pocs projectes de tots els presentats.

Els motius de la renúncia, en opinió dels socialistes, té a veure no sols amb la manca d'ambició política i d'interés pel progrés del poble sinó que també amb l'interés polític de Jaume Ascó en guanyar punts dintre del seu partit a nivell provincial i autonòmic, encara que siga ocasionant un greu perjudici als interessos de Bellreguard.

Projecte electoralista

El projecte de les noves instal·lacions ja estava enllestit abans de les eleccions de 2011 com també el cofinançament del pla confiança aprovat per part de la Conselleria d'Hisenda. Sols faltava la signatura de les entitats supramunicipals que la Diputació no va voler fer efectiva i va bloquejar per raons evidentment electoralistes i com s'ha demostrat ara, perquè ja tenia fosques intencions per a manipular la subvenció i evitar així que la instal·lació fora realitat.

El que és ben cert a hores d'ara i en opinió del grup municipal socialista de Bellreguard, “després de més dos anys de legislatura, es que els bellreguardins davant aquesta renuncia i la fallida del majestuós Pla Confiança no han vist ni la primera pedra d'aquest projecte però si mentides, molta desinformació i poca transparència en la gestió d'aquesta subvenció”.

Els socialistes bellreguardins denuncien, una vegada més, la dolenta gestió de l'equip de govern, la qual cosa ja va sent habitual quan cal portar recursos al municipi avantposant els interessos partidistes als dels conciutadans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona