Les obres de construcció del magatzem municipal de Xeraco encaren la recta final

Les obres de construcció del magatzem municipal de Xeraco, iniciades a finals del passat mes de maig, encaren la recta final. Aquesta actuació compta amb un pressupost de 309.500 euros i constitueix una de les huit actuacions que estan sent finançades a càrrec de Plan E.

El magatzem municipal de Xeraco s'està construint en un solar de propietat municipal ubicat en el polígon industrial del municipi, en el carrer Sénia la Llobera. Una vegada acabades les obres, la nau industrial posarà a la disposició de l'Ajuntament de Xeraco una superfície de 887,52 metres quadrats, dividits en una planta baixa i un entresolat.

L'immoble és de planta rectangular i disposa de dos accessos, un en l'entrada principal i un altre en la façana posterior. Al costat de la nau, s'habilitarà una zona d'aparcament. La firma encarregada d'executar les obres és l'empresa local Xeravial.

El termini d'execució de les obres és de set mesos. Segons exposa l'alcalde de Xeraco, Ferran Bofí, «la construcció d'un magatzem d'estes característiques era una obra necessària per al municipi, ja que cada vegada és major la quantitat de maquinària, ferramentes i vehicles que utilitza l'Ajuntament. De fet, únicament els serveis de neteja ja compten enguany amb dues màquines noves, per a la neteja dels carrers i per a la neteja de l'arena de la platja».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona