Infraestructures

L'aeroport de Castelló rebrà el seu primer vol regular el pròxim dia 15

Es tracta d'un avió de la companyia irlandesa Ryanair procedent de Londres i amb capacitat per a 180 persones

El director, Alain Russel, subratlla les bones expectatives de la infraestructura

L'aeroport de Castelló rebrà el seu primer vol regular el pròxim dia 15. Es tracta d'un avió de la companyia irlandesa Ryanair procedent de Londres i amb capacitat per a 180 persones, les places de les quals s'han reservat en un 83 %.

Segons ha informat en roda de premsa el director general d'aquesta infraestructura, Alain Russel, el vol eixirà el 15 de setembre de l'aeroport londinenc de Stansted a les 7.10 hores i aterrarà a les 10.40 en les instal·lacions de Vilanova d'Alcolea, des d'on posarà rumb de nou a Londres a les 11.10 hores. Per la seua banda, el primer vol regular procedent de Bristol, també de Ryanair, arribarà el 16 de setembre a les 19.25 hores. Amb capacitat per a 180 passatgers, la línia està ja al 66 % d'ocupació, amb 120 viatgers, segons ha indicat Russel. Sobre l'arribada de noves companyies aèries a l'aeroport, el seu director ha dit que hi haurà “notícies” a finals d'any.

Per la seua banda, fonts de la Diputació han ratificat les bones expectatives de l'equip directiu de l'aeroport sobre el volum de passatgers dels primers vols regulars.

En aquest sentit han afegit que, segons els ha traslladat la direcció, el fet que el preu dels bitllets haja començat a pujar “evidència que ja s'han rendibilitzat els vols” a una setmana perquè arriben. Russel ha fet aquestes declaracions després de participar en el Consell Plenari del Patronat l de Turisme de la Diputació, al qual ha assistit també el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, qui ha destacat que està que “bé” que els vols inicials “isquen bé, i ha d'intensificar-se la promoció”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia