Infraestructures

Montblanc millorarà la connexió entre el Sòl de l'Horta i el centre

Montblanc farà millores a l'avinguda General Prim recollint una moció de CiU destinada a dotar les voreres de rampes i arranjar-ne l'estat. El pressupost del 2016 també incorporarà una partida per fer voreres on no n'hi ha.

El portaveu de CiU, Cesc Viñas, defensa una proposta destinada a “convertir l'actual avinguda General Prim en un vial més pròxim a un passeig que a una carretera”. Des de la creació del barri del Sòl de l'Horta, que ara com ara és de les zones amb més densitat de població, l'avinguda ha esdevingut un dels eixos viaris més importants de Montblanc. En aquest vial, l'estat de les voreres és molt deficient. A la banda del barri de Sant Maties, no estan preparades pel pas de cadires de rodes o cotxets. L'altra banda no està edificada, i això també hi dificulta el pas de vianants. En molts punts tampoc no hi ha una amplada mínima a totes les zones.

L'alcalde, Josep Andreu, reconeix la necessitat de l'obra però recorda que “quan l'Incasol va fer el Sòl de l'Horta, se li va demanar que fes la connexió d'aigües residuals i les voreres”. Ara, “l'Ajuntament ha de fer una obra que li tocava a l'Incasol”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia