Infraestructures

Gandesa reclama millores en la travessera de l'N-420 al municipi

L'alcalde de Gandesa, Carles Luz, reclama al govern de l'Estat millores en la senyalització de la carretera N-420 al tram de la capital de la Terra Alta, mentre no es construeix la reivindicada variant. Les peticions són reforçar la senyalització vertical dels passos de vianants, amb semàfors si s'escau, fer-ne de nous a la zona nord, on es concentren els edificis de servei, i regularitzar la velocitat a la travessera del municipi.

També s'ha proposat la construcció d'un vial des de l'N-420 nord que faciliti l'accés dels vehicles pesants al polígon industrial i a la fàbrica de pinsos. Així ho va demanar dimecres l'alcalde de Gandesa en una reunió que va mantenir amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, i tècnics de carreteres. Amb aquestes peticions es pretén minimitzar les “molèsties” que genera al veïnat l'intens trànsit que suporta la travessera, però, sobretot, millorar al màxim la seva seguretat. “Els vehicles circulen pel mig de Gandesa i això eleva el risc en la convivència amb els ciutadans perquè els vehicles no els respecten”, ha manifestat Luz en declaracions a l'Agència Catalana de Notícies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia