Administracions

Relleu al capdavant del Consorci de la Costa Brava

L’alcalde de Calonge, Jordi Soler, substitueix l’exalcalde de Roses Carles Páramo, que ha presidit l’entitat durant catorze anys, repartits en dues etapes

L’alcalde de Calonge-Sant Antoni, Jordi Soler, és el nou president del Consorci Costa Brava (CCB). Soler substitueix en la presidència el tinent d’alcalde de Roses, Carles Pàramo. El canvi es va fer efectiu dijous en la sessió plenària que va tenir lloc a la Diputació de Girona.

El nou president del CCB assegura en una nota feta pública ahir que el seu objectiu en el càrrec és el de treballar “amb esperit de servei als 27 municipis que formen part del Consorci de la Costa Brava, dels quals Calonge i Sant Antoni és un més.” En aquest sentit, ha manifestat la voluntat de posar-se “a disposició de tothom per treballar amb consens pel benefici comú”. Soler explica que Carles Pàramo ha fet una molt bona feina al capdavant del consorci “treballant amb esforç, eficàcia i racionalitat”, i que assumeix la presidència d’aquest organisme amb voluntat de continuar en la mateixa direcció, remarcant “la voluntat de tenir presents com a eixos de treball els criteris de gestió eficient i responsable de l’aigua amb una cura especial en els aspectes mediambientals”, ha declarat.

Carles Páramo ha estat president del CCB durant catorze anys en dues etapes diferents, del 1999 al 2007, en què també va ser president de la Diputació de Girona, i del 2011 al 2017.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona