Serveis

Maçanet ha repartit 500 m³ d'aigua a Residencial Park

L'Ajuntament ha tret a concurs la distribució d'aigua atès que l'empresa que gestiona el servei encara no ha començat el nou projecte de tractament

L'Ajuntament de Maçanet de la Selva ja ha repartit més de 500 m³ d'aigua pel consum de boca als veïns de la urbanització Residencial Park des que el mes d'abril el Departament de Sanitat de la Generalitat va declarar-la no potable. L'Ajuntament va començar repartint aigua un cop per setmana, però l'associació de veïns va presentar un contenciós administratiu i entre les mesures cautelars demanaven que el repartiment d'aigua fos diari. El jutge va dictaminar que el repartiment havia de ser “com a mínim” dos dies per setmana, segons va explicar ahir el portaveu de l'associació, David Llop. L'empresa gestora del servei de l'aigua a les urbanitzacions, Rec Madral, va presentar un projecte per fer un tractament de l'aigua amb ozó a l'Agència de Salut Pública de Catalunya, però encara està tot pendent de fer. Veient que no es veu encara el final per a aquesta situació anòmala, l'Ajuntament ha tret a concurs la distribució d'aigua a Residencial Park, que tindrà un cost setmanal de 800 euros. Arran del contenciós, l'Ajuntament va ampliar el 25 d'agost d'un a dos dies a la setmana el servei de repartiment d'aigua potable, que es fa cada dimarts i dissabte de les deu del matí a la una del migdia, a la zona esportiva de la urbanització. A aquelles persones que per problemes de mobilitat no puguin desplaçar-se, se'ls farà l'entrega a domicili.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona