Serveis

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà entra a Fisersa

La societat plurimunicipal de serveis estava constituïda fins ara pels ajuntaments de Vilafant i Figueres

Demà s'aprovarà, si no hi ha sorpreses de darrera hora, l'entrada del Consell Comarcal de l'Alt Empordà a la societat privada plurimunicipal Figueres de Serveis SA (Fisersa), societat que des de l'any 2013 estava participada pels ajuntaments de Figueres i Vilafant. Per fer efectiva l'entrada s'emeten tres noves accions de 600 euros que passen a mans del Consell Comarcal.

Figueres de Serveis SA (Fisersa) va començar el procés per fer el salt a l'àmbit comarcal ara fa un any amb la signatura amb el Consell Comarcal d'un protocol d'intencions per iniciar els tràmits i permetre al Consell Comarcal entrar en el capital social de Fisersa, que és el que ara es formalitza.

El vistiplau hauria d'arribar en el transcurs del ple municipal extraordinari de Figueres que es farà demà al migdia, una convocatòria que, a més d'aquest punt, en tindrà dos més. D'una banda, es porta al ple també l'expedient del “concurs de projectes amb intervenció de jurat per a la redacció del projecte d'execució, projecte ambiental i estudi de seguretat i salut, estudi geotècnic i direcció d'obres d'un pavelló triple poliesportiu al sector de l'Olivar Gran”.

L'Ajuntament ha justificat el caràcter extraordinari del ple per la necessitat de no perdre temps en la redacció del projecte d'aquest nou pavelló. D'aquesta manera, asseguren que es descarrega de temes el pròxim ple ordinari del mes de novembre que es farà d'aquí a set dies, concretament el dia 3.

LA XIFRA

600
euros
és el valor de cadascuna de les accions de Fisersa que adquirirà el Consell Comarcal.

LA DATA

27.10.16
Ple.
Demà a les dues del migdia es farà el ple on es posaran a debat tres punts.

Envelat provisional a Vilatenim

En el ple de demà s'han d'aprovar també els treballs per instal·lar l'envelat provisional que ha de muntar-se en uns terrenys al barri de Vilatenim i que ha de servir per als veïns que s'han quedat sense el local social on es reunien en ser enderrocat, a causa de les obres d'eixamplament de la carretera de Roses. El cost del projecte d'execució és de 95.000 euros i l'ús que se li vol donar és d'espai polivalent provisional, mentre no es tingui habilitat un altre espai per cobrir les necessitats del veïns que s'han quedat sense lloc per reunir-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia