Infraestructures i serveis

municipal

mobilitat

Pàrquing d'enllaç amb el bus de l'hospital

La instal·lació tindrà capacitat per un centenar de vehicles

El ple de l'Ajuntament de Tortosa va aprovar ahir una modificació de l'ordenança municipal de circulació per permetre la posada en funcionament d'un aparcament que serà gratuït pels usuaris de l'hospital Verge de la Cinta. Un pàrquing que es començarà a habilitar en pocs dies a la parcel·la limitada per l'avinguda de la Generalitat, la carretera C-42 i els carrers Mossèn Bellpuig i Mossèn Manyà, al barri del Temple. Un espai que tindrà capacitat per 118 vehicles i que estarà connectat amb l'hospital Verge de la Cinta amb un bus llançadora. “Serà un aparcament tancat amb una barrera i els usuaris del Verge de la Cinta rebran un tiquet per poder validar la sortida del mateix”, va explicar l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel. També es podrà fer servir el pàrquing amb el pagament del tiquet corresponent tot i que no està concebut per aquest ús.

Pel que fa al termini d'execució de les obres de l'aparcament és de 3 mesos i tenen un cost d'uns 300.000 euros. Una actuació que va a càrrec del departament de Territori. Amb aquesta mesura es pretén fomentar el desplaçament en transport públic i descongestionar de vehicles l'entorn de l'hospital. De tota manera, aquesta és una mesura provisional fins que es pose en marxa el pla de mobilitat de l'hospital, que preveu la construcció d'un gran aparcament al talús que separa el centre sanitari de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia