Infraestructures i serveis

Nou gestor per al bar del far del cap de Creus

El guanyador del concurs hi renuncia i s'adjudica al candidat que va quedar segon

El consistori de Cadaqués ha adjudicat finalment la gestió del bar Sa Freu, situat a l'edifici del far del cap de Creus, a Antoni Llinares, el candidat que en un primer moment havia quedat descartat. Tal com va explicar aquest diari el 15 de febrer passat, dos candidats s'havien presentat per gestionar el bar i Llinares va quedar segon, però va considerar que havia estat perjudicat perquè l'alcalde li havia avançat anteriorment que ell seria el guanyador. L'alcalde va demanar disculpes per aquella situació; però, arran de la polèmica que es va aixecar al poble, el candidat guanyador finalment hi ha renunciat. Arran d'això, aquest punt es va tornar a portar a l'últim ple, i l'alcalde, Josep Lloret, va oficialitzar que el concurs queda finalment adjudicat al candidat que havia quedat segon, Llinares, que ara està pendent d'aportar la documentació requerida per validar la seva acceptació per gestionar el local.

Nou concurs de boies

Un altre punt que també va haver de tornar a passar pel ple va ser el de la posada a licitació dels polígons de boies d'amarratge per a la temporada d'estiu. En total seran unes 910 boies d'amarratge per a embarcacions d'esbarjo particulars o professionals, repartides en quatre sectors. La gestió dels camps de boies ja s'havia posat a licitació, però s'obre ara un nou concurs (dins el termini previst per presentar al·legacions), i canviant a la baixa els preus dels cànons de les licitacions. L'oposició es va abstenir en aquest punt i va criticar que s'anava tard per poder tenir les boies a punt per a la temporada. Lloret va defensar que les empreses que surtin escollides tindran temps suficient, i va justificar la revisió a la baixa dels cànons explicant que l'Ajuntament possiblement havia posat unes pretensions massa altes en el primer concurs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona