Infraestructures i serveis

Campanya per atreure turistes a la piscina de Tossa, que ha perdut socis

Hotels i comerços repartiran vals de descompte per a l'equipament, que té actualment uns 300 abonats

La iniciativa de promoció es va presentar ahir

L'empresa Triangulum Esport i Lleure, que gestiona la piscina municipal de Tossa, i l'àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament, conjuntament amb les associacions d'hostaleria i de botiguers, han impulsat una campanya per atreure més usuaris a la piscina, sobretot entre els turistes i visitants, durant els mesos d'abril i maig. La campanya, que es va presentar ahir, consisteix en el repartiment entre els comerços i hotels de Tossa de 5.000 vals amb un 25% de descompte sobre l'entrada a la piscina.

Actualment la piscina té aproximadament 300 abonats, segons va explicar Marc Bardero, un dels socis de Triangulum, que gestiona la piscina des de fa tres anys. La regidora de Promoció Econòmica, Àngels Pujals, va destacar que la idea és aprofitar les instal·lacions esportives que Tossa ja té i vincular-les al turisme. La campanya que s'enceta ara “es pot allargar” més enllà del maig, si el resultat és positiu. L'Ajuntament pretén així potenciar l'oferta esportiva, no només amb la piscina sinó també amb el BTT (el centre de BTT es gestiona des de la piscina) i el cicloturisme. “Hem buscat una campanya per activar l'afluència de públic a la piscina, i l'oferta està més pensada per als establiments que no tenen aquest servei per als seus clients”, hi va afegir Pujals. Triangulum es va fer càrrec de la piscina el gener del 2014, quan feia un any que estava tancada, va recordar Bardero. En el seu punt àlgid va arribar a tenir 400 abonats, hi afegeix, i es van llençant ofertes per potenciar-ne l'ús, però és difícil perquè Tossa té poc més de 5.500 habitants i és difícil que gent de poblacions del voltant vagi a la piscina de Tossa com pot passar amb la piscina de Lloret de Mar. “Pel que fa a preus, ens ajustem tant com podem, i l'oferta no és només l'aigua. Hi ha la piscina de 25 m, la petita i també sala de musculació i classes dirigides”, hi afegeix Bardero, que aposta, igual que l'Ajuntament, per encarar més l'equipament al turisme: “Es tracta que sigui un servei que aprofiti tothom que ve a Tossa, no només els que hi viuen tot l'any.”

LA XIFRA

5.000
vals
de descompte repartiran els comerços i hotels de Tossa per atreure visitants a la piscina municipal.

LA FRASE

La idea és aprofitar les instal·lacions que ja tenim i vincular-les al turisme
Àngels Pujals
regidora de promoció econòmica


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona