Infraestructures i serveis

Crítiques a Maçanet per falta d’aigua els caps de setmana

Els tres darrers dissabtes i diumenges hi ha hagut talls a Residencial Park

Responsables de l’associació de veïns de la urbanització de Residencial Park de Maçanet de la Selva han denunciat talls d’aigua al veïnat els tres últims caps de setmana (dissabtes i diumenges). “Des de fa tres caps de setmana no tenim aigua. Hi ha hagut veïns al carrer del Bruc que divendres a les nou del matí en van quedar sense i no van recuperar el servei fins diumenge al vespre”, explica la nova portaveu de l’associació, Concepció Adán.

A causa dels talls en el subministrament, alguns veïns s’han adreçat a la companyia que subministra aigua (Rec Madral), però l’atenció no ha estat prou diligent, consideren els afectats. Adán lamenta que el servei és “deficient” i que el nou alcalde, Josep Maria Ciurana (Acord per Maçanet), hagi comentat que hi ha residents que es connecten il·legalment a la xarxa o que fan ús inadequat de l’aigua “omplint piscines”, diu la portaveu de l’associació. A Residencial Park hi viuen unes 2.000 persones, xifra que es triplica els dos dies festius en temporada alta.

Fonts de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva van instar ahir els veïns a adreçar-se a la companyia subministradora (Rec Madral). Cal recordar que la xarxa de la urbanització és propietat d’una promotora.

Protesta a l’ajuntament

Indignats per les deficiències del servei, un grup de veïns han organitzat per dissabte al matí una casserolada de protesta al davant de l’ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]