Infraestructures i serveis

Nou punt per a vehicles elèctrics a Vidreres

L’Ajuntament de Vidreres confia a tenir per Setmana Santa –d’aquí a dotze dies– un nou punt de càrrega per a vehicles elèctrics i híbrids. Els treballs per a la instal·lació del punt, que és al carrer Costa Brava, ja han començat i haurien d’estar enllestits d’aquí a alguns dies.

L’alcalde de Vidreres, Jordi Camps (CiU), assenyala que l’equip de govern té la intenció que el poble pugui formar part de la xarxa de càrrega per a les persones que tenen vehicles elèctrics i híbrids. Els primers mesos, serà un servei gratuït –diu l’alcalde– i hauria d’afavorir el comerç i la restauració locals. El carrer Costa Brava és en plena zona comercial, indica Camps.

La voluntat de l’Ajuntament de Vidreres és augmentar el nombre de punts. La instal·lació del primer, decidida mesos enrere, té un ajut de la Diputació de Girona. La iniciativa del carrer Costa Brava forma part de projectes sostenibles i per a l’estalvi energètic. Paral·lelament s’instal·len làmpades LED a Aiguaviva Park.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia