Infraestructures i serveis

El cine Las Vegas, sense llum ni permís definitiu

La sala que havia obert aquest cap de setmana passat va haver de tancar perquè encara funcionava amb els permisos provisionals que li van permetre de fer l’estrena de ‘Miss Dalí’

El cinema Las Vegas de Figueres ha hagut de tancar les portes, pendent del permís definitiu d’obertura que li concediran un cop la connexió de servei de llum de la companyia elèctrica estigui feta i les sales disposin de la connexió a la xarxa elèctrica definitiva. De fet, a començament de setmana estaven pendents d’una rasa al carrer per acabar la instal·lació de la connexió.

La inauguració es va poder fer amb un permís especial, segons fonts de l’Ajuntament de la ciutat, que no li permetia continuar l’activitat fins que la connexió no fos la definitiva. De fet, el subministrament elèctric de l’única sala d’exhibició que es va obrir per fer l’estrena de la pel·lícula de Ventura Pons Miss Dalí es va fer amb un generador que és el que havia servit per disposar de llum durant els mesos de treballs de restauració de la vella sala.

Els responsables de la sala, que havien anunciat que obririen el cap de setmana ara que ja estaven definitivament acabades les sales petites, les que el dia de la inauguració no s’havien pogut acabar, van fer saber diumenge al vespre, a través d’internet, que es veien “obligats a tancar a partir del dia 23 i fins a nou avís” per problemes aliens a la seva voluntat. La Guàrdia Urbana de Figueres havia visitat el local durant el cap de setmana per constatar que estava en servei, però no va impedir que es continués amb les projeccions.

L’activitat del cinema Las Vegas és vigilada de prop, malgrat ser una iniciativa privada a causa del diner públic que l’Ajuntament va aportar per ajudar el promotor a la seva recuperació. Es tracta de 350.000 euros que havien de tenir una contrapartida en forma de prioritat a l’hora d’obtenir una opció de compra preferencial del local en el cas que l’actual llogater, Propostes Visuals SL, l’empresa de Ventura Pons, decidís no complir completament tot el contracte actual o finalment no volgués acceptar cap pròrroga posterior.

LA DATA

6.4.2018
Inauguració.
L’estrena de ‘Miss Dalí’ va servir per inaugurar la sala gran dels cinemes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia