Infraestructures i serveis

“Molta millora” a l’ajuntament de Tossa de Mar

L’alcaldessa diu que la unificació a l’edifici de la Nau els fa millorar espais i servei

L’Ajuntament de Tossa de Mar deixarà la seu al nucli antic i el mes que ve centralitzarà tots els seus serveis a l’edifici de la Nau, a tocar de la terminal d’autobusos. El trasllat farà que les condicions de feina siguin més “còmodes. Millorem molt”, indica l’alcaldessa, Gisela Saladich (Tossa Unida-Independents de la Selva).

Saladich va visitar ahir les instal·lacions de la planta afegida a la Nau, formada per onze mòduls. També ho van fer alguns dels empleats que canviaran el lloc de treball. A la nova planta hi haurà el personal de serveis econòmics, l’àrea de secretaria, la d’intervenció, recursos humans, espai per a l’arxiu i despatxos per a la batllessa, els regidors de l’equip de govern i els grups de l’oposició. “Allà estàvem encaixats i aquí treballarem en millors condicions”, afirma.

Despatx amb terrassa

Saladich, alcaldessa des de fa 7 anys, tindrà ara un despatx ampli amb una taula per atendre les visites i les reunions, que és al costat del despatx dels regidors de govern. Els dos despatxos donen accés a una àmplia terrassa amb vistes a l’avinguda Ferran Agulló, al supermercat BonPreu Esclat que s’està construint i al mar.

A l’edifici de la Nau, l’Ajuntament hi tindrà tots els serveis. A les plantes ja construïdes, ja hi treballen Medi Ambient i els arquitectes i enginyers, entre d’altres.

El trasllat, abans del 15 d’agost

El trasllat del vell ajuntament a la Nau serà efectiu abans del 15 d’agost. La planta afegida, formada per onze mòduls prefabricats, es va col·locar en tres dies d’abril. Vuit dels espais prefabricats fan 18 metres de llargada per 3 d’altura, mentre que n’hi ha tres que fan una desena de metres per 3 d’amplada. Les obres han estat valorades en 679.000 euros. Hi ha pendent de traslladar l’oficina de Xaloc que, per un acord amb la Diputació, anirà a un local de l’avinguda de Puerto Rico.

Quan quedi alliberat i hi hagi diners per fer-ho, el vell ajuntament de Tossa es convertirà en un centre cívic i ateneu (o seu per a entitats del poble), segons la consulta veïnal feta al maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona