Infraestructures i serveis

Editen un mapa d’itineraris garrotxins

Inclou un total de 90 itineraris senyalitzats

Se n’han fet 30.000

Turisme Garrotxa ha editat un mapa que recull tots els itineraris i rutes marcats de la comarca. Es tracta de la xarxa de senders Itinerànnia, dels senders de GR, de gran recorregut, la via verda Olot-Girona o, per citar-ne un altre, del camí ral d’Olot a Vic. Aquesta iniciativa s’emmarca en l’estratègia de desenvolupament turístic de la Garrotxa basada en la Carta Europea de Turisme Sostenible, i és el resultat de la feina feta per convertir la Garrotxa en una destinació turística amb unes infraestructures adequades per a la pràctica del senderisme.

Els 30.000 exemplars que s’han editat es posaran a disposició de totes les oficines de turisme de la Garrotxa i també de tots els associats a Turisme Garrotxa. L’entitat també els distribuirà a les fires i accions promocionals a les qual assisteixi. El mapa permetrà conèixer les principals dades dels 99 itineraris senyalitzats, com ara el seu traçat, el grau de dificultat, la durada, la distància i el desnivell acumulat. La informació completa de la majoria dels itineraris referenciats al mapa es pot trobar a l’apartat Propostes i rutes del web Turismegarrotxa.com. El mapa es pot descarregar en format PDF al web: http:// ca.turismegarrotxa.com/publicacions/ .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.