Serveis

Torrent de l'Horta tindrà transport públic gratuït

Pel moment posa en marxa aquesta mesura del 16 al 22 de setembre coincidint amb la setmana de la mobilitat

A partir de gener serà de franc per a estudiants, jubilats i persones amb diversitat funcional

En coincidència amb la Setmana de la Mobilitat que comença hui dimecres 16 de setembre, el servei de TorrentBus serà gratuït per tothom entre el 16 i el 22 de setembre.

Des del Consistori s'han programat activitats de diverses característiques amb l'objectiu de potenciar l'ús de mitjans de transport no contaminants, una major consciència mediambiental i la millora de la mobilitat en la ciutat.

Segons ha anunciat el regidor de Seguretat Ciutadana i Espais Públics, a partir del primer dia de gener de 2016, el transport públic municipal serà de franc per a estudiants, jubilats, desocupats i persones amb diversitat funcional.

La reorganització del servei de transport públic prevista per al començament d'any, pretén recuperar l'objecte social amb què es va crear la xarxa de TorrentBus.

El PP s'ho va carregar

Pere Rossell

Pere Rossell - Quan va començar aquest servei públic pels tombats de la dècada del 2000, la ciutat va rebre la proposta de molt bon grat, malgrat que les rutes previstes, no acabaven d'atendre les necessitats reals dels usuaris.

D'aquesta manera, els estudiants de la vila i els jubilats, disposaven d'una targeta personal mitjançant la qual poder accedir al transport públic municipal i fer-ne ús d'ell en qualsevol moment del dia.

En arribant el PP al poder, tot va canviar i, per damunt de qualsevol altra consideració, féu primar la rendibilitat econòmica per sobre el concepte de servei públic i, d'aquesta manera, va buidar els autobusos local d'usuaris per a convertir-los en autobusos fantasma.

Ara, els partits de centre esquerra i d'esquerra, portaven als programes electorals la recuperació del servei i del concepte, així que esperonats per les demandes i mocions polítiques, el govern en minoria del PSOE, ha decidit pegar un primer pas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona