Serveis

EL VENDRELL

Nous busos exprés directes a Tarragona

A partir de dilluns es posen en marxa dues expedicions de bus exprés més directes entre el Vendrell i Tarragona, una d'anada i una altra de tornada, sense fer parada a Torredembarra. La durada del viatge serà només de 30 minuts i l'hora de sortida des de l'estació d'autobusos del Vendrell serà a les 7.10 h i des de l'estació d'autobusos de Tarragona, a les 14.50 h.

El tinent d'alcalde de Transports de l'Ajuntament del Vendrell, Josep Marrasé (ERC), ha explicat que “de moment, s'ha aconseguit posar en marxa dues expedicions de bus exprés més directes i s'anirà valorant la seva ampliació per poder fer el desplaçament entre el Vendrell i Tarragona amb autobús d'una forma més ràpida”. El bus exprés té dues parades al Vendrell, a l'estació d'autobusos i al monument dels castellers. Els busos, que gestiona l'empresa Autocars del Penedès, tenen una imatge diferenciada i disposen de connexió Wi-Fi i de premsa escrita gratuïta. A més, el servei incorpora l'ús de les noves tecnologies, que permeten, per exemple, saber a través d'internet on és el bus en cada moment i calcular-ne, així, l'hora d'arribada a la destinació. Amb la incorporació d'aquests nous busos directes, l'Ajuntament vol millorar la mobilitat dels ciutadans que cada dia es desplacen a la capital de la demarcació i, sobretot, escurçar el temps de desplaçament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia