Urbanisme

Adjudicat el projecte per prolongar l'avinguda dels Països Catalans

Pas endavant de la futura prolongació de l'avinguda dels Països Catalans de Manresa. El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat la redacció del projecte constructiu que permetrà unir l'avinguda amb la carretera de Viladordis i la plaça Prat de la Riba. L'actuació, que s'emmarca en el pla global de millora al Bages que està desplegant la Generalitat, vol afavorir la connectivitat amb la ronda de Manresa (C-55) i amb l'autopista C-16.

El projecte concretarà els detalls tècnics de l'obra, que consistirà en la construcció d'un nou vial, previst d'acord amb el planejament urbà de Manresa, de 800 metres de longitud. S'iniciarà amb un nou encreuament amb la carretera de Viladordis, que permetrà enllaçar primer amb la C-55 i posteriorment amb la C-16. S'estudiarà com resoldre les diverses cruïlles, en particular la del carrer Fra Jacint Coma i Galí –on hi ha prevista una rotonda– i la de la prolongació del carrer Arquitecte Montagut.

La redacció del projecte s'ha adjudicat per un import de 100.000 euros i un termini de deu mesos. S'estima que el pressupost de les obres serà d'uns 2,7 milions d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia