Urbanisme

Alcanar vol frenar l'enderroc dels apartaments Turov de Serramar

L'Ajuntament d'Alcanar vol paralitzar la licitació de l'enderroc dels apartaments que es van construir de manera irregular a la urbanització Serramar d'Alcanar Platja. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va ordenar l'enderrocament dels edificis perquè les obres havien vulnerat la planificació urbanística i les distàncies requerides. Però mentre hi hagi recursos i al·legacions en tràmit, el consistori canareu vol aprofitar totes les escletxes jurídiques i administratives possibles per evitar el pagament de les indemnitzacions a la constructora i els propietaris dels habitatges del conegut com a cas Turov. “Hi ha una sentència en ferm, que ens obliga a fer l'enderroc, però com que continuen els recursos de la propietat, hem demanat al jutjat que ens autoritzen a paralitzar la licitació de l'enderroc”, afirma l'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat.

El procés de licitació del projecte d'enderroc té un pressupost de 230.000 euros. Paral·lelament, l'Ajuntament també ha reservat una partida d'un milió d'euros per pagar les indemnitzacions a l'empresa constructora i els propietaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.