Urbanisme

Tallen la carretera de Girona de Sant Feliu per les obres del col·lector

Els treballs hi impediran el trànsit, com a mínim, fins al juny

Les obres del col·lector de la carretera de Girona de Sant Feliu de Guíxols van fer tallar ahir la circulació al tram central del vial, que quedarà restringida al trànsit de vehicles durant quatre mesos. L'acció ja s'havia anunciat al gener, quan van arrencar els treballs al carrer Santa Magdalena i es va informar els veïns per carta i a través del butlletí municipal, però l'afectació a la carretera s'ha ajornat per permetre que la rua del carnaval pogués desfilar carretera avall divendres de la setmana passada.

Un cop concloses les desfilades del carnestoltes, aquesta mateixa setmana començaran els preparatius per excavar el nou col·lector d'aigües plujanes des del carrer d'Antoni Ferrer fins a connectar amb el que està previst construir al carrer de Santa Magdalena. En aquest vial, a més del col·lector, les obres preveuen la reurbanització, amb noves xarxes de serveis, i la construcció d'un gran dipòsit d'aigües pluvials per prevenir inundacions a la desembocadura i la zona del monestir. L'Ajuntament ha previst un circuit alternatiu de trànsit i el desplaçament de bateries de contenidors, mesures que ja s'apliquen des de finals de gener.

Un cop acabada l'actuació es tornarà a asfaltar el tram afectat de la carretera de Girona. El projecte el va redactar l'enginyeria GESA i va ser aprovat l'octubre del 2016. L'obra ha estat adjudicada a l'empresa Massachs Obres i Paisatge per 262.408 euros (IVA inclòs).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia